هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست

یمن: هر لحظه برای آغاز جنگ منتظر و آماده هستیم

یمن: هر لحظه برای آغاز جنگ منتظر و آماده هستیم مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن بعد از ظهر امروز یکشنبه تأکید کرد که بر اساس مسئولیت ملی، همه مردم این کشور باید برای مقابله با ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی در همه استان‌های این کشور، متحد باشند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۱۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 01
کد خبر: ۱۶۶۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر المشاط با بیان اینکه پیشتیبانی از جبهه‌های نبرد، همچنان اولویت یمن است، گفت: در آتش‌بس سست و ناپایداری قرار داریم. لذا در هر لحظه منتظر آغاز جنگ هستیم و برای آن آماده‌ایم.

شبکه خبری المسیره به نقل از این مسئول یمنی گزارش داد، همه مسئولان باید در راستای ثبات داخلی و تقویت انسجام و همبستگی تلاش کنند؛ زیرا هر چند «دشمن جنگ نظامی را متوقف کرده، ولی به یک جنگ دیگر روی آورده است.

وی با بیان اینکه یمن به مزدوران اجازه نخواهد داد متجاوزان، این کشور را اشغال کنند، تصریح کرد: همه محاسبات دشمن برای کشاندن جنگ به استانهای مرکزی که دارای جمعیت بالا هستند، شکست خورده است.

المشاط با اشاره به اینکه کشورهای بدون تاریخ و پیشینه، به یمن حمله کرده‌اند، خاطر نشان کرد: ثمره صبر و جانفشانی، تحقق اهداف بزرگ و تضمین آینده و حصول استقلال است.

در همین ارتباط، عبدالکریم الحوثی وزیر کشور دولت نجات ملی یمن امروز یکشنبه تأکید کرد که این کشور در حال جنگ امنیتی با آمریکاست.

الحوثی گفت: دشمن آمریکایی همه چیز را در داخل کشور تحت نظر دارد تا از آن سوء استفاده کند و هرج‌ومرج گسترده‌ای به وجود آورد.

وی با بیان اینکه آمریکا تمایل زیادی دارد که در وضعیت «نه جنگ، نه صلح» بتواند بر جبهه داخلی یمن تأثیر بگذارد، تصریح کرد، در آینده نزدیک، سرویس‌های امنیتی هسته‌های زیادی را معرفی خواهند کرد که با آمریکایی‌ها و ائتلاف سعودی در ارتباط هستند تا جبهه داخلی یمن را تضعیف کنند.

این مقام یمنی خاطر نشان کرد، سرویس‌های امنیتی یمن، در نهایت بیداری به سر می‌برند و جامعه یمن نیز نقش کمکی را در خنثی‌سازی توطئه‌های شیطانی ایفا می‌کند که قصد دارد صلح و آرامش را در این کشور از بین ببرد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار